5 nejlepších vůní pro teenagery v roce 2019

Vůně pro mladistvé jsou nedílnou součástí jejich každodenní péče, protože příjemná vůně dodává příjemný pocit nejen osobě, která je nosí, ale i těm, kteří je obklopují. Vůně má téměř magickou sílu, aby se člověk cítil svěží a dodal sebevědomí a zároveň zdůraznil identitu daného jednotlivce, to vše v jediném střiknutí vůní.

Podívejme se tedy, jaké vůně bych doporučila mladým dospívajícím dívkám.

5 nejlepších vůní pro teenagery v roce 2019

5 nejlepších vůní pro teenagery v roce 2019

Tady je mé doporučení 5 nejlepších vůní pro teenagery:

Marc Jacobs – Daisy Eau de Toilette
Vůni otevírají svěží listy fialek a lesních jahod, ale v srdci vůně je jasmín, gardénie a grapefruity. V základu je jemné pižmo, vanilka a santalové dřevo.

Taylor Swift – Incredible Things Eau de Parfum
Vůně se otevírá šumivými akordy růžového pepře a grapefruitu. Srdcem kompozice jsou květinové tóny orchideje, mučenky tóny semiše. Základ tvoří tóny jantaru, krémové pižmo, vanilka z Madagaskaru a vetiver z Haiti.

The Body Shop – Mango Body Mist
Je jemná tělová mlha, která má díky mangu esenci sladkou, tropickou vůní, která je velice svěží. Je to 100% veganská vůně, neobsahuje parabeny, lepek a silikon.

Victoria’s Secret – Bombshell Seduction
Je květinová orientální vůně, která vyzařuje tóny šalvěje, tuberózy, díky čemuž je trošku syrovější, ale stále sladká a čistá, šumivá a zároveň svěží. Nevtíravá vůně do školy.

Kate Spade – Walk On Air Eau de Parfum
Kompozice se otevírá lipovým květem, bergamotem, kapradinou, neroli, která se mísí s lilií, magnólii, jasmínem a narcisem. Základní tóny zahrnují směs křín, iris a list fialky.