Top 5 vůní pro muže na rok 2017

Svět módy se neustále mění. A jelikož na jaře se objevuje nejvíce nových vůní, vybrala jsem mezi nimi top 5 vůní pro muže na rok 2017. Pokud tedy chcete překvapit svého partnera nebo vyzkoušet nový parfém, každopádně čtěte dál.

Top 5 vůní pro muže na rok 2017

Top 5 vůní pro muže na rok 2017

 

Dior Homme – Sport
V roce 2008 byla uvedena na trh první verze vůně Dior Homme Sport. V roce 2012 pak přišla v novém, elegantnějším provedení. A nyní je tu opět – nejnovější vydání vůně Dior Homme Sport se na trhu objevilo v únoru 2017. Vůně je prý „městská, sofistikovaná a sexy nonšalantní“, odpovídá přitom rychlému a dynamickému životnímu stylu. Rozhodně stojí za zkoušku, protože je mnohem sofistikovanější než předchozí série.

Burberry – Mr. Burberry Eau de Parfum
Nové vydání vůně Mr. Burberry je na trhu od dubna 2017. Vůně je navržena tak, aby byla intenzivnější, smyslnější a teplejší než verze EDT. Nové vydání je vhodnější pro večerní příležitosti, protože je obohaceno o tóny skořice, pačuli a ambry. Dokonce i černá lahvička parfému odkazuje na provázanost s večerem.

Gucci – Guilty Absolute
Ti, kdo znají Gucci Guilty, vědí přesně, že se jedná o vůni pro skutečně každodenní „nošení“. Je ideální pro sebevědomé, odvážné, charakterní muže, kteří jsou úspěšní nejen v osobním životě, ale jako skvělí a odhodlaní lídři také v byznysu. Kompozici udávají tón kůže a dřevité akordy, které jsou zesíleny tóny pačuli a vetiveru. A to dává vůni sebevědomí a mladický pocit.

Etro – ManRose
Značka Etro hledá svým novým parfémem ManRose spojnice mezi ženským a mužským světem. To se promítá nejen do názvu, ale i kompozice. ManRose je totiž v překladu „růže pro muže“. Je to lichotivá, kosmopolitní vůně, která definuje jemnost a prospěch ze ztělesnění perfektní symbiózy mužů a žen. Zdůrazňuje jejich pevné pouto. Vůni dávají charakter bergamot, elemi, pepř, kardamom, turecká růže, muškát, kadidlo, pačuli, vetiver, pižmo, ambra, kůže a vzácné dřevo.

Mancera – Black Gold
Nová vůně od Mancera Paris se jmenuje Black Gold. Jejími nejvýznamnějšími tóny jsou citrusy, agarwood, levandule, skořice a muškátový oříšek. Srdcovými akordy jsou jasmín, fialka, růže, mořské tóny a listy pačuli. Základ pak tvoří vetiver, dřevěné tóny, kůže, ambra a bílé pižmo. Doporučuji tuto vůni mužům, kteří se chtějí odlišit od ostatních.

Pokud máte rádi originalitu a jedinečnost, jsou tyto vůně pro vás jako stvořené.