Voňavé vánoční dárky pro muže

Vánoce, nejkrásnější svátky v roce, se blíží a je tedy nejvyšší čas přemýšlet, co koupit vašemu milovanému muži, tatínkovi nebo synovi. Jedno je jisté – pro muže se dárky vybírají hodně obtížně. Výběr parfému totiž vyžaduje pozornost k detailům a dobrou znalost obdarovávaného člověka. Podle mé zkušenosti muži neradi říkají, co by chtěli k Vánocům. Většina z nich dokonce nad dárky ani nejásá tak, jak to mají ve zvyku ženy. Tudíž se často ani nedozvíte, jestli se jim dárky líbí, nebo ne.

Voňavé vánoční dárky pro muže

Parfém odráží styl člověka a v kombinaci s osobním odérem zvyšuje jeho sebevědomí. Pokud se vám podaří obdarovat milovaného člověka „jedinečnou“ vůní, může se stát ochrannou známkou jeho osobnosti.

Voňavé vánoční dárky pro muže

Jaký parfém pro muže tedy doporučuji pořídit letos na Vánoce?

Voňavé vánoční dárky pro muže

Calvin Klein – CK One (Eau De Toilette)
Unisex chladná, svěží a lehká vůně je ideální pro každodenní použití. Není dotěrná a zůstává příjemná po celý den. Mladistvou vůni otevírají šťavnaté citrusy, které se mísí v harmonickém květinovém srdci a spojují se smyslným pižmem a jantarem.

Abercrombie & Fitch – Fierce (Cologne)
Fierce je čerstvá, dřevitá, čistá vůně s pižmem a nádechem citrusových tónů. Následují jemné květiny a bylinné tóny, závěr tvoří dřevité akordy. Podobá se vůni značky Montblanc – Legend. Je to dlouhotrvající a intenzivní vůně.

Calvin Klein – One Shock (Eau de Toilette)
Ideální vůně na podzimní a zimní období. Svůdná sladší tabáková a jantarová vůně. Tvoří lahodný koktejl zajímavých a nevšedních akordů, které jako protiklady dělají vůni smyslnou a dynamickou.

Abercrombie & Fitch – First Instinct (Cologne)
Tropická, svěží vůně, díky níž nasbírá její nositel hodně komplimentů. Sladší akordy žlutého melounu se mísí s ginem, tonikem a pižmem. Je to čerstvá, sladší, mýdlová, gurmánská vůně. Ideální pro milovníky sladkých koktejlových nápojů a procházek na pláži.

Rasasi – Hawas (For Men)
Kořeněná, sexy elegantní vůně. Čerstvá dřevitá vůně kombinuje citrusy a ovocnou svěžest hrušky a ananasu. Srdce je založeno na vodních tónech. Základ tvoří směs dřevitých akordů.

Serge Lutens – Chergui
Unisex niche vůně francouzské značky Serge Lutens je orientální a kořenitá. Voní jako med, seno a slunce. Teplá, zaobleně krásná vůně připomíná koupel při západu zlatého slunce.

Parfum de Marly – Herod (Eau de Parfum)
Kořenitá a dřevitá niche vůně s výraznými tóny tabáku a vanilky. Kombinace vanilky s mokrými tabákovými listy, sladkou skořicí a vůní lesa, které jsou rozmazané v kouřové misce vanilkové zmrzliny. Sexy vůně.

Creed – Aventus
Vůně pro zvláštní příležitosti, party nebo slavnostní večery. Ovocně-dřevitá vůně, která je sexy a zároveň zábavná. Je současně klasická a nadčasová. Otevírají ji černý rybíz, jablko, ananas a bergamot. V srdci je aroma růže, tóny dřeva, jasmín a pačuli. Základ pak tvoří akord dubového mechu, vanilka, pižmo a ambra.

Jaký voňavý vánoční dárek pořídíte letos na Vánoce vy?