17 vůní, které můžete nosit na pracovišti

Stejně jako pro většinu z vás, i pro mě je parfém součástí oblékání. Krásnou vůni považuji za neoddělitelnou součást oblečení jako kostýmek, náušnice, hodinky nebo kabelku. Vůně má sílu změnit naši náladu. Cítíme se díky ní sebejistě. Věděli jste, že v Japonsku používají vůni citronu do difuzérů v bankách, aby předešli chybám úředníků? Že vůně citronu podněcuje zákazníky ke koupi, a jestliže se používá v kancelářích a prostorách, kde se uzavírají obchody, pomáhá nárůstu obchodů?

Jaké vůně je ale vhodné nosit do práce? Doporučuji těchto 17 vůní, které můžete použít na pracovišti…

17 vůní, které můžete nosit na pracovišti

17 vůní, které můžete nosit na pracovišti

Amouage – Dia (man)
Dia Man je vyvážená, extrémně elegantní vůně pro každodenní nošení. Díky pivoňkám a švestkám je lehká a exoticky svůdná. Tato diskrétní unisex vůně je ideální v kombinaci s elegantním oblečením.

Amouage – Dia (women)
Jemná kreativita značky Amouage. Dia Woman připomíná lehké hedvábné šaty. Je to vůně skutečného potěšení a ženskosti – bohatá, teplá, orientální s nostalgickým mýdlovým podtónem. Výdrží několik dlouhých hodin. Pro obchodní jednání je naprosto ideální.

Atelier Cologne – Grand Néroli
Romanticky elegantní kolínská voda – lahodně osvěžující, citrusová zelená vůně. Pokud chcete povzbudit náladu, je ideální. Vůně začíná citrusem, po několika minutách je cítit neroli, které i po chvíli přetrvává spolu s jemným pižmem a vanilkou. Než vůni koupíte, nejdříve si ji vyzkoušejte na kůži, abyste zjistili, jak dlouho vydrží.

Atelier Cologne – Orange Sanguine
Čerstvě vymačkaná šťáva pomeranče – to je energetická bomba se smyslným gerániem! Vůně, která má schopnost navodit dobrou náladu a energii. Pokud máte rádi pomeranče, bude pro vás ideální volbou. Voní jako skutečné šťavnaté, sladké pomeranče s náznakem jantaru a lesních tónů.

Burberry – My Burberry (EDT)
Čerstvá, povznášející vůně „jarních květin po dešti“. Příjemná teplá vůně pro tmavé a chladné dny. Je studeně čerstvá a zároveň teplá.

17 vůní, které můžete nosit na pracovišti

Carven – Le Parfum
Měkká, svěží, lehká bílá květinová vůně, elegantní a krásná. Květiny jsou měkké, jemné, čerstvé a přirozené. Před nákupem vyzkoušejte, zda vám bude sedět. Zkušenost říká, že parfém na každém voní jinak.

Elizabeth Arden – Green Tea
Osvěžující směs rebarbory, zeleného čaje, máty a citronu. Svěží, lehká, nesladká vůně, po které nebolí hlava. Je to opravdu hezká, uklidňující vůně. Na mé pokožce vydrží asi 3 hodiny. Hodí se i jako první vůně pro mladé slečny.

Hermès – Pamplemousse Rose
Unisex svěží vůně, kterou otevírá jemná kůra růžového grepu. Následně se zjemní, poté přejde do tónů grepové šťávy a pomeranče, vše se přitom mísí se zvláštní vůní růží. Velmi „cool“ a svůdná vůně.

Chanel – Cristalle Eau Verte
Osvěžující a unisex vůně, velmi příjemná a ideální na denní nošení. Na pokožce se chová jednoduše a hladce, díky silnému množství citrusových plodů. Svěží, čistá, elegantní vůně – vydrží vonět celý den.

Jennifer Lopez – Still
Jedná se o velmi elegantní, měkkou, čistou a hezkou vůni s docela slušnou výdrží. Svěží, trochu zelená a květinová. Návyková a uklidňující vůně, která evokuje pocit klidu. Perfektní do kanceláře na každodenní nošení.

Miller Harris – L’Aire de Rien
Originální a nadčasová niche vůně, která vyvolává různé vzpomínky. Jedná se o pižmovou, lehce „zvířecí“ vůni se smyslným pačuli, vanilkou a jantarovým nádechem. Krémově teplá, jantarová vanilka s náznakem květinové sladkosti. Doporučuji vyzkoušet, okouzlí vás.

17 vůní, které můžete nosit na pracovišti

Montale – Chypre Fruite
Krásná unisex vůně je směsí květinových a ovocných tónů. Jedinečná, měkká vůně, která se zpočátku nakloní k ženským liniím, ale následně se usadí a najde cestu zpátky do středu, aby ji bezpečně mohli nosit ženy i muži. Na kůži vydrží dlouho, ale ještě déle voní na oblečení.

Montale – White Musk
Vůně čistoty pro kostýmkovou eleganci. Hladká, načechraná, krémová a čistá vůně jemného mýdla a tělového pudru. Lehce sladké, sametově bílé pižmo. Doporučuji vyzkoušet vzorek před zakoupením. Nabídne vysokou výdrž jak na kůži, tak na oblečení.

Parfum de Nicolaï – Cédrat Intense
Je to velmi vyvážená vůně – něco mezi citronem a bergamotem. K tomu jsou velmi chytře rozehrané dřevité a pikantní tóny, které dávají vůni krásnou hloubku. Je dokonale elegantní, uklidňující, můžete ji nosit při jakékoliv příležitosti – opravdu ohromující, přirozeně působící mistrovské dílo.

Prada – Infusion d’Iris
Lehká, sladká, fascinující květina, která zůstává dlouho na kůži. Elegantní vůně ideální do kanceláře. Sofistikovaná a ženská, v níž se kosatec mísí s voňavým neroli a cedrovým dřevem.

Roger & Gallet – Thé Vert
Osvěžující vůně je výbuchem citrusových plodů a tónů lahodného zeleného čaje, který se později uklidní díky akordům cedrového dřeva. Má střední výdrž.

Tom Ford – Neroli Portofino
Aromatická květinová unisex vůně. Citrus a neroli s náznakem sladkosti jsou v ní hlavními hráči. Pěkná, čerstvá, čistá vůně. Je dražší – než si ji koupíte, zjistěte, jak dlouho vám vydrží na kůži. Pro někoho má slabou výdrž, někomu zase voní velmi dlouho.

Jakou vůni nosíte na pracovišti? Rozlišujete vůně určené na pracoviště a na volný čas?