5 zajímavých netradičních vůní

bchody nabízejí hodně propagované novinky a bestsellery, já však ráda hledám a objevuji nové, krásné, příjemné, zajímavé a hlavně netradiční vůně. Vůně značky Utique takové jsou. Tyto parfémy byly stvořeny tak, aby odrážely nejen životní energii a harmonii, ale také krásu.

5 zajímavých netradičních vůní

5 zajímavých netradičních vůní

Utique – Muffin
Vůně představuje svůdnou a nezapomenutelnou kompozici navrženou tak, aby evokovala „neodolatelné pokušení“. Muffin přichází s oslňujícím a hypnotizujícím efektem, který je dán citrusy zvýrazněnými tóny růže a šafránu. Nostalgii po vzácném pokladu ilustrují dřevité tóny, pivoňka a amyris spolu s tóny kůže. Skladba zdůrazňuje orientální dotek oudu, který je až omamný ve spojení s jantarem a vanilkou.

Kompozice je předurčena k tomu, aby byla nošena jako vášnivý poklad. Kořenitější dřevnatá vůně odráží teplo, bohatství a vkus. Vůně je ideální spíše pro večerní události a hodí se těm, kteří se chtějí odlišit od davu.

Utique – Flamingo
Květinově-ovocný parfém Flamingo je vůní neobjeveného ráje a vzrušujících zážitků. Kompozici otevírají rychle mizící zelené tóny, čímž se otevře cesta růži vinné s ostružinovým sorbetem, damaškovou růží, jasmínem a meruňkou. Ty rozkvetou v hlubokou harmonii s dřevitými akordy a pižmem.

Kompozice je veselá a hravá, dodá vám šmrnc a povzbudí veškeré vaše smysly. Ideální pro každodenní nošení a na pracoviště, a to díky své přívětivosti, elegantnosti a smyslnosti. Vůně, díky které si vás rozhodně všimnou.

Utique – Black
Neobvyklá orientální tajemná vůně s oudovými tóny. Výjimečná kompozice, která po prvním přivonění připomíná „vůni arabského světa“ – kouřového oudu a sturače. Vůni otevírají dřevité tóny, šafrán a sturač. Následně se objeví vetiver, ambra a vanilka. V závěru udávají tón kůže, santalové a ambrové dřevo.

První použití vám může způsobit malý šok. Nicméně pokud necháte vůni trošku času, rozvine se. Než si ji ovšem koupíte, každopádně ji vyzkoušejte.

I po koupi buďte opatrní, má dlouhou výdrž. Je to unisex vůně, která se přizpůsobuje nositeli. Znamená to, že když ji má žena, je to ryze ženská vůně, ale pokud ji nosí muž, je to zase mužská vůně. Jedno je jisté – vůně je ztělesněním dynamiky, elegance a důvěry.

Pozor na použité množství, protože parfém je dlouhotrvající a váš půvab bude rozvíjet na pokožce celé hodiny!

Utique – Gold
Hladká, měkká orientální vůně s dotykem červeného pepře, cedrového dřeva a s náznakem muškátového oříšku. Následně v ní hraje šafrán, vetiver s jemným nádechem kosatce, cypriolem, pačuli, černým pižmem a ambrou, které přinášejí esoterický zážitek, touhu po vášni a jedinečném dobrodružství.

Tato unisex vůně není příliš dřevitá ani pikantní. Je to zajímavá vůně pro ty, kteří se chtějí cítit příjemně, ale stále jinak. Ideální pro podzimní a zimní období nebo na večerní události. Vůně zdůrazní vaši osobnost, a milujete-li neobvyklé vůně, budete nadšení.

Utique – Ruby
Vůně nabitá silnými emocemi – přidá vám na vášni a přitažlivosti, a tím posílí vaši schopnost svádění. Sexy, sofistikovaná unisex vůně jemně hladí, ale zároveň vzbuzuje neovladatelné touhy. Luxusní vůně se rozvíjí kolem kašmírového dřeva, jasmínu a citrusů. Srdce se pak mísí s vanilkou, ambrovým dřevem a balsamicou. V závěru je výrazný akord bílého oudu, černého pižma a tóny suchého dřeva.

Vůně je omamná, magnetická, atraktivní i svůdná zároveň, působí jako symbol luxusu, vášně a elegance. Tato kompozice odráží únik z každodenního života a mystickou cestu do hlubin lidské duše. Opravdu zajímavá vůně, která je vhodná jak pro každodenní používání, tak pro výjimečné společenské události.

Vůně značky Utique doporučuji vyzkoušet – jsou to vůně, které v davu jen tak nepotkáte. Chcete-li vonět jinak než většina populace, vyzkoušejte si nové vůně značky Utique. Pořídit je můžete na www.utique.cz.