Jakou vůni vybrat na podzim?

Příjemná vůně, která vás obklopí na celý den, posiluje dobrou náladu a je také nedílnou součástí svádění. Na podzim, kdy se začne ochlazovat, je ovšem ideální vyměnit letní ovocné a svěží citrusové vůně za sladší, kořenitější a hřejivější parfémy. Delikátní a chutné ovoce, něžná a lahodná vanilka, teplé a smyslné koření a hřejivé pižmo, to vše jsou ingredience, které umí navodit a zároveň vykouzlit hřejivější vůně.

A jaké vůně doporučuji právě pro podzimní období?

Jakou vůni vybrat na podzim

Jakou vůni vybrat na podzim?

BDK – Tubéreuse Impériale
Smyslná a slavnostní vůně zároveň. Extrémně bohatá, harmonická květinová vůně. Červený pepř, indická tuberóza, ylang-ylang, jasmín, santalové dřevo a vanilka dávají vůni eleganci a majestátnost.

Montale – Blue Amber
Orientální, kořenitá unisex vůně. Milujete-li ambru, není co řešit. Vyzkoušejte ji! Ale zároveň jí dejte dostatek času, aby se rozvinula – zjistíte totiž, že se po pár hodinách zjemní. Zajímavost této vůni dávají bergamot, geránium, pačuli, vetiver, koriandr, ambra a vanilka. Před zakoupením je nutné vůni vyzkoušet!

Juliette Has a Gun – Not a Perfume
Krásná, zajímavá a provokativní vůně, ze které vyzařuje erotika. Je to minimalistický a antialergenní parfém, vyrobený pouze z jedné ingredience. A je to parfém, který vlastně vůbec není parfém. Obsahuje syntetickou formu ambry – Cetalox nebo též Ambroxan. Ta je hypoalergenní, což znamená, že výrazně snižuje riziko vzniku alergické reakce na rozdíl od většiny chemických látek. Před koupí doporučuji vůni nejdříve vyzkoušet.

Donna Karan – Cashmere Mist
Na podzim se chcete zabalit do kašmírového svetru a připravit se na blížící se plískanice. Vůně Cashmere Mist je právě pro takové období ideální. Je to příjemná směs jasmínu, konvalinky, bergamotu, akordů santalového dřeva, jantaru a pižma, která je skvělá nejen pro každodenní nošení.

Carolina Herrera – Good Girl
Orientální květinová vůně, vyjadřující nespoutanou eleganci a důvtip. Vůni otevírá kombinace bobů tonky s tóny kakaových bobů, jemnými květy tuberózy a jasmínem sambac, které se zase prolínají s mandlemi a kávou. Pokud máte rádi orientálně-květinové vůně, doporučuji ji vyzkoušet.

Jean-Paul Gaultier – Classique
Klasická sladká, měkká, elegantní vůně, slibující potěšení díky základům v podobě ambry, pižma a vanilky, k nimž jsou připojena ta nejsmyslnější koření, jako jsou zázvor, badyán a skořice. Šťavnaté švestky jsou takřka utajeny mezi jednotlivými akordy, ale nakonec se odhalí ve sladkém tónu.

A jaká je vaše oblíbená podzimní vůně?