Nová vůně Miu Miu L’Eau Rosée od značky Miu Miu

Italská módní značka Miu Miu, která se specializuje výhradně na módu pro mladé ženy, představí letos na jaře novou vůni s názvem Miu Miu L’Eau Rosée. Nová kompozice L’Eau Rosée je stylovou svěží vůní jarního vánku.

Nová skladba vznikla z první vůně Miu Miu Eau de Parfum z roku 2015, po níž v roce 2016 následovala první flanker vůně Miu Miu L’Eau Bleue.

Nová vůně Miu Miu L’Eau Rosée od značky Miu Miu

Nová vůně Miu Miu L’Eau Rosée od značky Miu Miu

Nová vůně připomíná, že skutečná ženskost, která je komplexní a zároveň plná protikladů, je stejně romantická jako starý svět a archetypy z černobílých filmů. Jemná květinová vůně se opírá o motiv konvalinky a poupat černého rybízu, které se mísí s tóny pižma. Výsledkem je jarní svěžest. Jak samotný název napovídá, L’Eau Rosée je svěží a živoucí novou olfaktorickou kapitolou značky. Ta převzala rukopis příběhu Miu Miu, který je plný mladistvého elánu i životní moudrosti.

Vůni otevírají čisté a čerstvé tóny citrusu a bergamotu, které se následně mísí s vrstvou růže, pivoňky, konvalinky a broskve. Krémové santalové dřevo a vanilková podložka dávají parfému stálou sílu, která po celý den zajišťuje rovnoměrný proud komplimentů.

Je to krásná, mladistvá vůně se skutečně sofistikovaným uspořádáním kytice květin a santalového dřeva. Vše dohromady s lehkým dotykem, kterého si hned všimnete. L’Eau Rosée vás odliší v davu, protože je dospělá, hezká, ne bláznivá nebo hloupá. Je to růžová vůně mladé ženy.

Flakon L’Eau Rosée v podstatě převrací a otáčí barevné schéma jeho předchůdců. Beze změny zároveň ponechává skleněnou interpretaci jemného matlasé, které vizuálně kontrastuje se srdcem každé vůně. Bezbarvé čiré sklo flakonu oživuje legendární tvar, který odkazuje k tradičním nádobám na kolínskou vodu. Zatímco sklo flakonu je průzračně čiré a odhaluje narůžovělou tekutinu uvnitř, hrdlo má kontrastní modrou barvu a uzávěr je ozdoben neprůhledným starobílým diskem.