Vánoce 2016 – parfémy pro muže

Vánoce jsou již skoro za dveřmi, milé dámy, proto je již opravdu na čase pořídit vašemu milovanému muži parfém. Faktem je, že dárky pro muže se vybírají hodně obtížně. Sama to moc dobře vím.

Stává se vám také, že když se blíží Vánoce, stresujete se už půl roku dopředu, co svému partnerovi koupíte? Muži se prostě příliš nevyjadřují k tomu, co by chtěli k Vánocům. Navíc většina z nich nad povedenými dárky nejásá tak, jako to dělají ženy. Takže pak ani nevíte, jestli se jim dárky líbí, nebo ne.

Podívejme se na nejoblíbenější pánské parfémy.

Vánoce 2016 – parfémy pro muže

Hugo Boss Bottled
Tato vůně přebije všechno! Muži ji zbožňují již několik let, takže jim ji dopřejte. Parfém je ideální k nošení během všedních dnů. Specifické vonné esence ze švestky, jablka, citrusů, skořice, vanilky a santalového dřeva podtrhnou jedinečnou osobnost každého muže.

Versace Blue Jeans
Orientální dřevitá vůně pro muže. Velmi levná, nicméně výborná svěží dřevitá vůně. Citrusové esence a tóny fialek, jasmínu a levandule spolu se santalovým dřevem, vetiverem, cedrem a pižmem dodávají této vůni mimořádnost.

Versace Man Eau Fraiche
Myslím, že každý sportovně založený muž uvítá čerstvou vodní vůni. Skutečně je to dobrá volba, klidně po ní sáhněte! Svrchní tóny otevírají citron, bergamot, palisandr a růžové dřevo. Srdce dodávají esence cedru, estragonu, šalvěje a pepře. Základními tóny pak jsou ambra, pižmo, šafrán a dřevité tóny.

Givenchy Pour Homme
Elegantní, kreativní, stylová. Zároveň charismatická, výrazná a dynamická vůně pro muže s velkým M. Opravdu se hodí pro vyzrálé osobnosti, nikoliv pro dospívající chlapce. Svěží a dřevitá vůně, které dodávají náboj mužnosti akordy cedru a kadidla.

Calvin Klein CK One
Pokud chcete zabít dvě mouchy jednou ranou, tak je skvělou volbou unisex vůně CK One. Můžete pak použít vůni svého partnera bez jeho vědomí.  Je to univerzální a opravdu nadčasová vůně pro všechny příležitosti.

Bvlgari Man in Black
Charismatická vůně zdůrazňující sílu přírody a smyslnost. Je určena pro muže, který miluje volnost a dobrodružství, ale má svůj vlastní styl. Akordy v podání kůže, tabáku či guajakového dřeva jsou toho jednoznačným důkazem.

Dolce & Gabbana Pour Homme
Velmi trendy, klasická, osvěžující vůně. Doporučuji ji spíše pro sportovně založené muže nebo pány vyznávající ležérní styl. Citrus, levandule a dřevité tóny dávají této kompozici neobyčejnost.

Police To Be
Vůně inspirovaná Hamletem. Prodává se ve skleněné lebce s kovovou deskou a nápisem „police“. I když tvar lahve mi osobně připadá odstrašující, jedna věc je jistá: je zajímavý a přitahuje pozornost nejen fanoušků samotné vůně, ale i sběratelů flakonů. Proto je tento parfém mezi mladými lidmi velice populární. Černý pepř diktuje v úvodu charakteristické pikantní akordy spolu s chladným a svěžím grapefruitem. V srdci se ukrývá půvabná fialka. V základu vůně jsou pačuli, hřejivý cedr a ambra.

A jaký parfém pro muže pořídíte letos na Vánoce vy?